Према календару рада за основне школе на територији АП Војводине пролећни распуст траје од петка 7. априла 2023. године до понедељка 17. априла 2023. године. Први наредни радни дан је уторак 18. април када се настава организује по распореду часова од петка.

Свим ученицима и запосленима у нашој школи желим срећне предстојеће васкршње празнике. Васкрс је највећи хришћански празник јер се његовим празновањем прославља најзначајнији догађај у историји људског рода- Васкрсење Господа Исуса Христа. Желим вам да овај празник проведете у миру, окружени својим најближима.

Такође, свим ученицима и запосленима упућујем честитке поводом, 12.aприла, Дана школе.  Наши ученици и наставници, својим радом, трудом и залагањем, и ове школске године постижу одличне резултате у свим областима. Тиме показују да су учење, знање, образовање и константан рад једине праве вредности које се увек цене и награђују. Користите и даље сваку прилику да радите на себи, свом знању и  усавршавању, да будете активни и останете упамћени.

И у времену које је пред нама, настојаћемо да останемо доследни себи и имену „Сремски фронт“  које смо достојанствено носили и градили својим постојањем.

Нека нам је свима срећан Дан школе!

 

Директор школе мр Далибор Фарбаш

Categories: Obaveštenje

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *